Переробка та зберігання мяса та риби

Відповісти
Аватар користувача
administrator
Адміністратор сайту
Повідомлень: 92
З нами з: 19 червня 2018, 14:23

Переробка та зберігання мяса та риби

Повідомлення administrator » 28 квітня 2020, 15:38

В цій темі описуємо різні способи переробки та консервування м'яса і риби, як переробку в автоклавах копчення та інші способи.

Аватар користувача
Mininoytil
Повідомлень: 1888
З нами з: 26 червня 2018, 13:28

Re: Переробка та зберігання мяса та риби

Повідомлення Mininoytil » 28 квітня 2020, 15:42

Для початку теми книга Гольдин М.В. и др. - Сборник рецептур рыбных изделий и консервов (1998)
Та цитата з цієї книги
Уважаемые предприниматели, смело берите наш сборник, утверждайте его в целом или отдельные его рецептуры в качестве одного из стандартов вашего предприятия, разрабатывайте по нему технологические карты и спокойно работайте: проблем с сертификацией не будет, потребители останутся довольны, вы сэкономите массу времени.
Screenshot_21.png
Screenshot_21.png (32.62 Кіб) Переглянуто 27 разів

Nikolai
Повідомлень: 48
З нами з: 22 червня 2020, 12:33

Re: Переробка та зберігання мяса та риби

Повідомлення Nikolai » 22 червня 2020, 16:26

Підручник Биохимия молока и мяса
data.jpg
data.jpg (4.19 Кіб) Переглянуто 9 разів

Відповісти

Повернутись до “Переробка та зберігання продукції тваринництва”